CompanyRacing


Skiën als sportief bedrijfsuitje 

Meet uw krachten met uw collega's en andere bedrijventeams in de Oostenrijkse Alpen! De CoolCarver CompanyRacing is een sportief bedrijfsuitje voor bedrijven, organisaties en instellingen die graag hun ambitieuze en sportieve aard tonen!

Wilt u eens iets anders als personeelsuitje of bedrijfs-event? Of als teambuilding event? Denk dan eens aan CoolCarver Companyracing, ideaal als een origineel, betaalbaar bedrijfsreisje. Ook geschikt voor groepsreizen.

Met deze winterse bedrijvencompetitie heeft u niet alleen een leuk, sportief, origineel bedrijfsuitje, maar kunt u zich ook met uw bedrijf profileren op het gebied van sportiviteit en ambitie. Wintersport voor het bedrijf en de relaties!

Een bedrijfsuitje, maar dan anders!

 

 

 

Zoek een team bij elkaar van tien goed skiënde collega's en schrijf u in!

Doe mee met de CoolCarver CompanyRacing 2010 / 2011 in Maria Alm, Oostenrijk. Hier leest u meer over de arrangementen voor teams.

De bedrijvencompetitie is zo opgezet, dat bedrijven zich tijdens voorrondes in januari 2011 kunnen kwalificeren voor de grote finale in maart 2011 in Maria Alm (exacte datum wordt nog bekend gemaakt). Bedrijventeams kunnen zich aanmelden voor de voorrondes die in de tweede t/m de vijfde week van 2011 plaats hebben: vijf mannen en vijf vrouwen per bedrijf (richtlijn) trainen een week lang reuzenslalom en skiën een echte wedstrijd met tijdregistratie.

Deze week is inclusief techniektraining en training met slalompalen door een zeer goede Oostenrijke skitrainer, videoanalyses en één dag skibeleving. De beste bedrijventeams kwalificeren zich voor de finale.