FreerideXperience


Freeride skivakantie met CoolCarver 

Freeriden is een vorm van off piste skiën, die snel aan populariteit wint. En terecht! Geen lange wachttijden bij de lift, geen overvolle pistes maar een gigantische witte wereld alleen voor jou en je kompanen. Een belevenis die elke goede skiër eens meegemaakt moet hebben. Alleen, als je het éénmaal gedaan hebt, wil je nooit meer anders. Je bent dus gewaarschuwd.

De CoolCarver FreerideXperience is speciaal ontwikkeld voor goede skiërs, die wel eens wat anders willen dan een gewone zwarte piste. Skiën zonder grenzen, no limits dus. Wie heeft er nu nog nooit van gedroomd om moederziel alleen de meest fantastische afdalingen in de heerlijkste poedersneeuw te maken op hellingen, die er speciaal voor lijken te zijn aangelegd.
De CoolCarver FreerideXperience maakt dit mogelijk.

 

Onder begeleiding van één van de beste Oostenrijkse trainers, die ook nog eens de mooiste plekjes weet te vinden, is dit dé kans om de meest pure skibeleving te ervaren.

Natuurlijk is er altijd een videocamera aanwezig, zodat de prachtigste tochten nog eens achteraf geanalyseerd kunnen worden. Ook een echte riders party zit in het programma verweven.

Bovendien leer je alles over hoe je veilig off piste kunt skiën, over technieken en uitrusting. Na een CoolCarver FreerideXperience is je skileven definitief veranderd!