RaceXperience


Waanzinnige race skivakantie, individueel of met groepen

Bent u een goede skiër? En houdt u wel van een beetje snelheid en van zwarte pistes? Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de RaceXperience iets voor u! Dit is speciaal voor gevorderde skiers.

Alleen of met uw vrienden eens beleven hoe echte racing speed voelt? U scherpt uw skitechniek aan met de beste Oostenrijkse trainers, leert de grondbeginselen van de reuzenslalom en meet uw krachten en vooral uw lef, met uw groepsgenoten. Hoe snel durft u rakelings langs de poorten te skiën?

Maar dit is niet alles! Er worden videoanalyses van u gemaakt en deze worden met u besproken. En diverse malen wordt uw tijd geregistreerd en geanalyseerd. Alles om u optimaal voor te bereiden op de afsluitende skiwedstrijd.

 

En dan is het eindelijk zover! Uw trainer begeleidt u naar het starthuisje. In gedachten concentreert u zich op de wedstrijdpiste en na de start telt nog maar één ding…..Vol gas!

De afsluitende skiwedstrijd gaat over twee manches, dus u kunt eventueel nog wat tijd goedmaken in de tweede manche.
's Avonds is er dan een huldiging voor de winnaars, met leuke prijzen.

Een RaceXperience beleving zult u nooit meer vergeten. Maar ook de fun wordt niet vergeten.
Zo krijgt u een kijkje achter schermen van de geheimen van het skiwaxen, is er een rodelavond georganiseerd én neemt u samen met de kampioenen uit Maria Alm deel aan een spectaculaire skishow!